Çiçeği burnunda gelin Melisa Aslı Pamuk, eşi Yusuf Yazıcı'nın köyüne gitti

2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk ve futbolcu Yusuf Yazıcı gözlerden uzak bir aşk yaşıyordu. 2023 yılının yaz ayında aşk yaşamaya başlayan Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız evlenmişlerdi. Çiçeği burnunda çift, son olarak Trabzon'a el öpmeye geldi. Melisa Aslı Pamuk'un "61" yazarak paylaştığı fotoğrafları ise sosyal medyada büyük ilgi gördü. .

33 yaşındaki güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, kariyerine 'Yer Gök Aşk' dizisiyle başlamıştı. Oyunculuktan modelleiğe gereçen Pamuk, 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilmişti. Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu geçtiğimiz aylar Yusuf Yazıcı ile yurt dışında dünyaevine girmişti..

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti!