CHP kampa giriyor: 4 konu gündemde olacak! Yol haritası netleşecek…

CHP, hafta sonu kampa girecek. Muğla'nın Bodrum ilçesinde 11-13 Ekim tarihlerinde düzenlenecek istişare kampına, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve 81 il başkanı katılacak. Kampın son gününde il başkanlarına hitap edecek olan CHP lideri Özel, parti programı, erken seçim, yerel yönetimler ve teşkilatların çalışmaları konularında mesajlar verecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bu hafta sonu Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenecek kampa giriyor. 11-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek istişare kampına genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve 81 il başkanı katılacak. Kampın son gününde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, il başkanlarına hitap ederek parti programı, erken seçim, yerel yönetimler ve teşkilat çalışmaları konularında önemli mesajlar verecek.

BirGün'ün parti kaynaklarından aktardığı bilgilere göre, kampta seçime yönelik teşkilattan beklenen çalışmalar ele alınacak ve genel başkan yardımcıları kendi görev alanlarına ilişkin sunumlar yapacak. İl başkanları da kendi illerindeki faaliyetler hakkında söz alacak. CHP'li belediyeler ile parti örgütlerinin çalışmalarının eşgüdüm içinde yürütülmesine ilişkin görüş ve öneriler paylaşılacak. Ayrıca, 4-9 Eylül'de düzenlenen "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı"nda başlatılan yeni parti programının hazırlıklarına yönelik teşkilattan beklenen katkılar değerlendirilecek.

Bu çerçevede, genel merkezden il başkanlarına gönderilen yazıyla bir yıl içinde tamamlanması planlanan parti programı çalışmalarına yönelik danışma kurulları oluşturulacak. Bu kurullar, daha önce tüzük hazırlıklarında olduğu gibi, parti programı konusunda teşkilatın görüş ve önerilerini almak için çalışacak. Danışma kurullarının elde edeceği sonuçlar, gelecek aylarda rapor haline getirilerek parti yönetimine sunulacak.

Özgür Özel, kampın son gününde il başkanlarına hitap ederek parti programı, olası bir erken seçim, yerel yönetimler ve teşkilatların çalışmaları hakkında önemli mesajlar iletecek. Böylece, CHP'nin düzenleyeceği bu kamp ile birlikte, gündeme gelecek konularda 81 il teşkilatının izleyeceği yol haritası netleşecek.