CHP İZMİR KARIŞTI! SENİ ADAY YAPANIN ALLAH CEZASINI VERSİN! TERBİYESİZ!

CHP İzmir milletvekili ve milletvekili adayı Mehmet Ali Susam ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu fena tartıştı. VİDEO

CHP İzmir milletvekili adayları, seçim öncesi toplu olarak düzenledikleri son basın toplantısında, kendilerinden önce İzmir ve Türkiye’yi düşüneceklerinin sözünü verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel’in 4 yılda 400 bin kişiye iş sağlayacakları hedefini açıkladığı toplantı öncesi ise İzmir milletvekili Mehmet Ali Susam ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu arasında gerginlik yaşandı, Kocaoğlu toplantıyı terk etti.

Toplantı öncesi CHP İzmir milletvekili ve milletvekili adayı Mehmet Ali Susam ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tartıştı. Yanyana oturan Susam ve Kocaoğlu birbiriyle konuşurken aniden Kocaoğlu’nun sesi yükselmeye başladı. Durumu farkeden Alattin Yüksel, Kocaoğlu’nu sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Kocaoğlu, Susam’a, "Sen bana hesap soracak adam mısın? Yeter 7 yıldır senden çektiklerimiz. Burama kadar geldi. Sen kimsin ya" diye bağırdı.

CHP İZMİR KARIŞTI! İŞTE O VİDEO!

Bu sırada Susam’ın bazen öne bazen ise Kocaoğlu’na bakarak sessiz kalması dikkat çekti. Kocaoğlu, daha sonra sinirle sandalyesinden kalkarak, salonu terk etti. Terk ederken de yine Susam’a yönelik "Sen kimsin? Manyak. Seni aday yapanın Allah cezasını versin" diye bağırdı. CHP’li adaylar, il yöneticileri ve ilçe belediye başkanları donup kaldı. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ve Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Kocaoğlu’nun kolunla girip sakinleştirmeye çalıştı.

Çalkaya, "Dayanın başkanım birkaç gün kaldı" dediği duyuldu. Kocaoğlu’nun siniri bina dışında da devam etti. Yine yüksek sesle "Sen kim oluyorsun?" diye bağırdığı, daha sonra "Mikrofonu da ben getirdim diyor ya" dediği duyuldu. Kocaoğlu, daha sonra toplantıya geldiği siyah minibüse binerek Havagazı Fabrikası’nı terk etti.

CHP İZMİR KARIŞTI! İŞTE O VİDEO!