Cezaevine gidenler dikkat çekti! Dilan Polat için flaş 'koğuş' kararı!

ŞÜPHELİ GEZİLERİ ORTAYA ÇIKTI

MASAK uzmanları diyor ki, banka hareketlerinin, hesap hareketlerinin kime aitse onların alınıp geniş bir rapor hazırlandığında asıl olayın büyük boyutu buz dağının görünmeyen yüzünün ortaya çıkacağı söyleniyor.

KKTC’ye gitmişler, Batum’a gitmişler, Dubai’ye gitmişler. Buralar neden şüphe çekiyor. İngiltere merkezli yasa dışı bahsin oynatıldığı devasa yapı var. O paralar Kıbrıs ve oradan İngiltere’ye doğru toplanıyor. Yasa dışı bahisle ilintili kişilerin ana toplandığı yer Kuzey Kıbrıs.

Diğer şüpheli hareket Gürcistan Batum. Batum yasa dışı bahsin oynatıldığı bir merkez haline gelmiş. Bu ziyaret de kuşkulu, şüpheli değerlendirmesi yapılıyor.

Aileye bu ziyaretin anlamı ne diye soruyorlar? ‘Ailemler gittik, 1 gece kaldık, tatil yaptık.’ Batum’a nasıl gittin diye soruyorlar? ‘Rize’ye gitmiştik, günübirlik de Batum’a gittik geldik’ diyorlar.

Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? İki yeni dizi başladı, reyting tablosu karıştı! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak!