Ceyda Düvenci radyocu sevgilisi Güçlü Mete ile aşka geldi! Romantik pozuna beğeni yağdı…

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evlilikleri geçtiğimiz yaz tek celsede bitmişti. Ceyda Düvenci, kalbini kendisi gibi yakın zamanda boşanan Ebru Cündübeyoğlu'nun eski eşi Güçlü Mete'ye kaptırdı. Ceyda Düvenci'nin Güçlü Mete ile aşk yaşamaya başladığının ortaya çıkmasının hemen ardından karşılıklı aşk ilanları da birbirini takip etti. 47'lik güzel Ceyda Düvenci şu sıralar Güçlü Mete ile dolu dizgin bir aşk yaşıyor. Son olarak Düvenci radyocu sevgilisi Güçlü Mete ile aşka geldi...

Prens ve Sakla Beni dizilerinin yanı sıra bir de program sunuculuğu yapan Ceyda Düvenci, özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz yaz tek celsede bitirmişti. Düvenci, biten evliliğinin ardından adeta küllerinden yeniden doğdu.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak?