ÇAPKIN İMAMA 10 GÜN HAPİS!.."BEKARIM.EVLENMEYİ DÜŞÜNEN GENÇ KIZLARLA TANIŞMAK İSTİYORUM" DİYE İLAN VERDİ,CEZAEVİNE GİRDİ!..

3 çocuk babası Yücetepe, kandırdığı kızlardan Y.K.´nın şikayetçi olması üzerine hakkında açılan dolandırıcılık ve alıkoyma davasından ise tutuksuz yargılanıyor.

Geçen yıl meydana gelen olayda, Yücetepe´nin çağrısına önce Mesudiye ilçesinden M.K. (20) yanıt verdi. Yücetepe ile ilişki yaşayan M.K., evlenmeyeceğini anlayınca geri döndü. Bu olay duyulunca Yücetepe´nin 13 yıllık eşi Ayşegül Yücetepe, geçen yıl mart ayında boşanma davası açtı. Diyanet İşleri Bakanlığı da Yücetepe´yi meslekten uzaklaştırdı. Ancak uslanmayan çapkın imam ilan vermeye devam etti. Bu kez Mersin´den Z.G. (20) imama yanıt verdi. İddiaya göre Yücetepe, ilişki yaşadığı Z.G.´yi de bir müddet sonra evine gönderdi. Son olarak Kırıkkale´den Y.K., ilan tuzağına düştü. Anacak durumu öğrenen Y.K.´nın ailesi şikayetçi olunca Yücetepe gözaltına alındı. M.K. ve Z.G. adlı kızların kendi istekleriyle geldiklerini söylemeleri üzerine alıkoyma ve dolandırıcılık davalarından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Yücetepe´nin, nafaka davasında mal beyanında bulunmayınca Ulubey Cezaevi´ne kondu.