Can Bonomo’nun ablası Funda Bonomo intihar girişiminde bulundu! Ünlü sanatçıdan ilk açıklama geldi

Can Bonomo’nun ablası Funda Bonomo intihar girişiminde bulundu. Ünlü sanatçıdan ablasının intihar girişimine ilişkin açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bonomo, ablasının durumuyla ilgili bilgi verdi.

Can Bonomo’nun ablası Funda Bonomo, aldığı son haberle sarsıldı. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından ablasının intihar girişiminde bulunduğunu açıkladı.

Funda Bonomo’nun İzmir'de bulunan İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı ve erken müdahale sayesinde stabil bir durumda olduğu öğrenildi.

İYİLEŞME SÜRECİNE GİRDİ"

Ablasının durumuna ilişkin bilgi veren Can Bonomo, "Ablam erken müdahale sayesinde şu an stabil durumda ve uzun bir iyileşme sürecine girdi." dedi.

Konuya ilişkin paylaşım yapan Can Bonomo'nun açıklaması şu şekilde;

"Ailemiz son günlerde zor bir süreçten geçiyor. Ablam erken müdahale sayesinde şu an stabil durumda ve uzun bir iyileşme sürecine girdi. Ona destek olabilmek adına tüm sevenleri olarak yanındayız. Bize mental ve duygusal sağlığın önemini bir kez daha hatırlattı. Bu süreçte bizlere saygı ve sevgiyle yaklaşan herkese teşekkür ediyorum."