"BUGÜN YAYIN YAPANLARA LANET OLSUN!" ŞOKE EDEN SÖZLER!

Bu olay sözler hangi ünlü isimden geldi? Ünlü ismin Twitterda yazdığı mesaj Petek Dinçöz'e mi yoksa Saba Tümer'e mi geldi?

26 şehit veren Türkiye ağlarken ekranlardan yansıyan manzara halimizin özeti gibi...
Gündüz kadın şovu programlarından 3 tanesi iptal edildi.
TNT ise programı yayından kaldırmadığı gibi bir de şehitleri rating malzemesi yaparak tepki aldı.

LANET OLSUN!

Şehit haberleri nedeniyle Gülben Ergen'in TRT'de yaptığı program iptal edildi.
Gülben Ergen bu karar nedeniyle TRT'ye teşekkür ederken, attığı bir twit ile rakiplerini yerin dibine soktu. Ergen twittera, "Sözde yayınlarına, sözde daha az makyajlarıyla, bitmeyen rating hırslarıyla halkın kalbine bıçak sokup çeviren yayıncılara yapımcılara LANET!" diye yazdı.

BU LANET KİME?

Gülben Ergen'in "lanet" okuduğu programcılar kimler? Bu sorunun cevabı çok zor değil. "Daha az makyajla" aynı şov programlarına devam edenlere bakmak gerekiyor.

TNT ŞEHİT RATİNGİ YEDİ

Gülben Ergen'in yayın saatinde karşısındaki şov programlarından biri TNT'de Petek Dinçöz tarafından yapılıyor, diğeri de Show TV'de Saba Tümer tarafından...

Petek Dinçöz ağlamaklı bir ses tonu ile başladığı yayında şehit haberinin ratingini de yedi. Program sırasında verdikleri "TERÖRÜ LANETLİYORUZ" alt yazısı ile durumu kurtarmaya çalıştılar. Dinçöz de zaman zaman "Allah bu teröristlerin cezasıın versin. Ordumuz zaten gereken cezayı verecek onlara" çıkışları yaptı. Reji de bir asker klibi verip yayına, duygu sömürüsüne zirve yaptırdı. İşin özeti, şehit haberlerine rağmen programı iptal etmeyen TNT, Petek Dinçöz ile şehit acısından rating derledi.

SABA İLE KAHKAHA "TEKRAR"

Show TV'de yayınlanan Saba Tümer ile bugün programı şehit haberleri nedeniyle CANLI olarak ekrana gelmedi. Bunun yerine Show yönetimi eski programlardan kanser üzerine yapılmış bir yayını TEKRAR olarak verdi.

Kanaltürk'te yayınlanan Kibariye'nin programı da şehit haberleri üzerine geri çekildi. Bu program yerine dolgu malzemeleri ile yayın devam ettirildi.

MESUT YAR'DA EKRANDA OLMAYACAK

Son olarak CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu 'Burada Laf Çok' programıda bugün yayınlanmayacak.