Bu ülkelere vizesiz şartsız şurtsuz gidebilirsiniz! İşte Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler…

BOSNA HERSEK

Bosna Hersek ülkemizden vize istemeyen bazı ülkeler arasında yer alıyor. Ancak Bosna Hersek'e ziyarette bulunmak için pasaport zorunluluğu var. Vatandaşlarımızın pasaportu varsa kimliğiyle beraber vizesiz Bosna Hersek'e girmesi mümkün ve 90 gün konaklama hakkına sahipler. Fakat 90 günü geçen konaklama koşullarında vatandaşların vize alma zorunluluğu bulunuyor. Vize işlemleri Bosna Hersek Konsolosluğundan yapılabiliyor.

Bosna Hersek sınır kapısında istenen ve incelenen belgeler ile ülkeye girişte bir problemle karşılaşılmamaktadır. Bu istenen evraklar arasında vize bulunmamaktadır. Yani umumi, hizmet, diplomatik, hususi pasaport gözetmeksizin vatandaşlarımız sadece kimlikleriyle ve pasaportlarıyla Bosna Hersek'e girebilmektedir. Ancak pasaportların en fazla 6 aylık olması gerekmektedir.

Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Galatasaray'dan Kadıköy çimlerinde şok hareket