Bu ülkelere vizesiz şartsız şurtsuz gidebilirsiniz! İşte Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler…

PAKİSTAN: Resmi pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabi olup istizan gerekir. Ayrıca, geçerli bir Schengen, İngiltere veya ABD vizesi hamilleri 30 gün ikamet süreli tek giriş vizelerini www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak alabilirler.

PALAU CUMHURİYETİ: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabi olup, giriş vizeleri dış temsilciliklerimizce en fazla 30 gün ikamet süreli verilir.

PANAMA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Toplam kalış süresi son 180 gün içerisinde 90 günü geçmez.

PAPUA YENİ GİNE: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamillerine giriş vizeleri dış temsilciliklerimizce en fazla 15 gün ikamet süreli, transit vizeleri ise en fazla 7 gün ikamet süreli verilir.

PARAGUAY: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

PERU: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Toplam kalış süresi son 180 gün içerisinde 90 günü geçmez.

POLONYA: Umuma mahsus ve resmi pasaport hamilleri her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

PORTEKİZ: Umuma mahsus ve resmi pasaport hamilleri her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

ROMANYA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti İstanbul'un zemini en çürük ilçeleri belli oldu! Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Serenay Sarıkaya lüks evinin kapılarını açtı