Bu ülkelere vizesiz şartsız şurtsuz gidebilirsiniz! İşte Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler…

NEPAL: Resmi pasaportlar vizeye tabidir. Resmi pasaport hamillerine giriş vizeleri en fazla 30 güne kadar ikamet süreli verilir. Umuma mahsus pasaport hamilleri de vizeye tabi olup istizan gerekir. Umuma mahsus pasaport hamillerine 15 güne kadar ikamet süreli giriş vizeleri dış temsilciliklerimizce istizansız, transit vizeleri ise en fazla 7 gün ikamet süreli verilir. Schengen veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi, www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

NİJER: Umuma mahsus pasaport hamili Nijer vatandaşları vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamili Nijer vatandaşları Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamili olmaları ve belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizelerini www.evisa.gov.tr internet adresinden e-vize olarak alabilmektedirler. Diplomatik ve hizmet pasaportu hamili Nijer vatandaşları her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

NİJERYA: Resmi/hizmet ve umuma mahsus pasaport hamili Nijerya vatandaşları vizeye tabidir. Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir. Diplomatik pasaport hamili Nijerya vatandaşları ise 90 güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden muaftır.

NİKARAGUA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

NORVEÇ: Umuma mahsus ve resmi pasaport hamilleri her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

ORTA AFRİKA CUMHURİYETİ: Resmi pasaportlar vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamilleri de vizeye tabi olup istizan gerekir. Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

ÖZBEKİSTAN: Diplomatik ve umuma mahsus pasaport hamilleri her 180 gün içinde 90 güne kadar vizeden muaftır. Diğer resmî pasaport hamilleri ise vizeye tabidir.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti İstanbul'un zemini en çürük ilçeleri belli oldu! Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Serenay Sarıkaya lüks evinin kapılarını açtı