Bu ülkelere vizesiz şartsız şurtsuz gidebilirsiniz! İşte Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler…

LİTVANYA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

LÜBNAN: Diplomatik, resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri, Türkiye'ye yapacakları turizm amaçlı seyahatleri veya transit geçişlerinde, Türkiye'de toplam ikamet süresi, ilk giriş tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde, altı ay içerisinde 90 günü geçmemek kaydıyla vizeden muaftır.

LÜKSEMBURG: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

MACARİSTAN: Umuma mahsus ve resmi pasaport hamilleri, Türkiye'de ikamet süresi her giriş için 90 günü geçmeyen seyahatlerinde vizeden muaftır. Toplam kalış süresi son 180 gün içerisinde 90 günü geçemez.

MADAGASKAR: Resmi pasaportlar vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamilleri de vizeye tabi olup istizan gerekir. Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

MAKAU ÖİB: Makau Özel İdare Bölgesi - Makau Special Administrative Region of the People's Republic of China pasaportu hamilleri 30 güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden muaftır.

MALAVİ: Resmi pasaportlar vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamilleri de vizeye tabi olup istizan gerekir. Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

MALDİVLER: Resmi pasaport hamilleri 30 gün süreyle vizeden muaftır. Umuma mahsus pasaport hamilleri ise vizeye tabidir ve 90 gün ikamet süreli müteaddit giriş vizelerini www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak veya dış temsilciliklerimizden resen alabilirler.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Serenay Sarıkaya lüks evinin kapılarını açtı