Bu ülkelere vizesiz şartsız şurtsuz gidebilirsiniz! İşte Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler…

KORE DEMOKRATİK HALK CUMHURİYETİ (KUZEY): Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabi olup, istizan gerekir.

KOSOVA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri her altı ay için giriş tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 90 gün ikametli seyahatlerinde vizeden muaftır.

KOSTA RİKA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 30 gün süreyle vizeden muaftır.

KUVEYT: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri son 180 gün içerisinde toplam kalış süresi 90 günü geçmemek kaydıyla turistik amaçlı seyahatlerinde vizeden muaftır.

KUZEY MAKEDONYA: Diplomatik, hizmet ve umuma mahsus pasaport hamili Kuzey Makedonya vatandaşları 90 güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden muaftır.

KUZEY MARIANA ADALARI: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir.

KÜBA: Resmi pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Umuma mahsus pasaport hamilleri ise vizeye tabi olup, transit vizeleri dış temsilciliklerimizce en fazla 7 gün ikamet süreli verilir.

LAOS: Diplomatik pasaport hamilleri her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır. Umuma mahsus ve diğer resmi pasaport hamilleri vizeye tabidir.

LESOTHO: Resmi pasaportlar vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamilleri de vizeye tabi olup istizan gerekir. Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

LETONYA: Resmi pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Umuma mahsus pasaport hamilleri ise her 180 gün için Türkiye' de kalış süresi toplam 30 günü aşmamak kaydıyla müteaddit girişleri ve transit geçişleri vizeden muaftır.

LİBERYA: Diplomatik pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Resmi pasaportlar vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamilleri de vizeye tabi olup istizan gerekir. Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

LİBYA: Resmî pasaport hamilleri her 6 ay içinde 90 güne kadar vizeden muaftır. 16 yaşından küçük ve 55 yaşından büyük umuma mahsus pasaport hamili Libya vatandaşları her 180 gün içinde 90 güne kadar turistik amaçlı seyahatlerinde vizeden muaftır. 16-55 yaş arasındaki umuma mahsus pasaport hamilleri ise vizeye tabidir. Bu yaş aralığındaki umuma mahsus pasaport hamili Libya vatandaşları Schengen ülkeleri veya ABD, İngiltere, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni sahibi olmak ve belirli şartları taşımak koşuluyla 30 gün süreli e-Vizelerini www.evisa.gov.tr internet adresinden alabilmektedirler.

LİHTENŞTAYN: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Genç futbolcu, Almanya'dan escort çağırdı