Bu ülkelere vizesiz şartsız şurtsuz gidebilirsiniz! İşte Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler…

KAMBOÇYA: Resmi pasaport hamilleri 30 gün süreyle vizeden muaftır. Umuma mahsus pasaport hamilleri de vizeye tabi olup istizan gerekir. Umuma mahsus pasaport hamillerine, transit vizeleri dış temsilciliklerimizce en fazla 7 gün ikamet süreli verilir.

KAMERUN: Resmi heyet mensubu resmi pasaport (diplomatik, hizmet ve hususi) hamilleri 90 günü aşmamak kaydıyla vizeden muaftır. Resmi heyet mensubu olmayan Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabi olup istizan gerekir. Ayrıca, Schengen veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

KANADA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamillerine 90 gün ikamet süreli müteaddit giriş vizeleri www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak veya dış temsilciliklerimizde resen verilir.

KARADAĞ: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün ikametli seyahatlerinde vizeden muaftır.

KATAR: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

KAZAKİSTAN: Resmî ve umuma mahsus pasaport hamilleri her 180 gün içinde 90 güne kadar vizeden muaftır.

KENYA: Resmi pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Umuma mahsus pasaport hamilleri ise vizeye tabi olup, 90 güne kadar ikamet süreli müteaddit girişli vizeleri dış temsilciliklerimizde resen verilir. Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

KIBRIS RUM KESİMİ (GKRY): Resmi pasaport hamilleri vizeye tabi olup vizelerini ilgili Temsilciliklerimizden alabilmektedirler. Ayrıca 30 güne kadar ikamet süreli tek girişli e-Vizeyle bütün hudut kapılarımızdan ülkemize giriş yapabilmektedirler. Umuma mahsus pasaport hamilleri de vizeye tabi olup, 30 gün ikamet süreli tek girişli vizelerini www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak veya dış temsilciliklerimizden alabilirler. Ayrıca transit vizeleri dış temsilciliklerimizce en fazla 3 gün ikamet süreli verilir.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Genç futbolcu, Almanya'dan escort çağırdı