Bu ülkelere vizesiz şartsız şurtsuz gidebilirsiniz! İşte Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler…

İNGİLTERE: Diplomatik ve umuma mahsus pasaport hamilleri her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır. Diğer resmi pasaport hamilleri vizeye tabidir. Ayrıca, Birleşik Krallık pasaportlarından milliyeti bölümünde "British Protected Person", "British Subject" ve "British National Overseas" ibareli pasaport hamillerine 90 güne kadar ikamet süreli müteaddit giriş vizeleri yalnızca dış temsilciliklerimiz tarafından verilir.

İRAN: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

İRLANDA: Umuma mahsus pasaport hamilleri her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır. Resmi pasaport hamilleri vizeye tabidir. İbraz edecekleri notalar ile resmi sıfatlarını belgeleyen resmi pasaport hamillerine, seyahat amaçlarına bakılmaksızın vizeleri dış temsilciliklerimizce harçsız olarak verilir.

İSPANYA: Umuma mahsus ve resmi pasaport hamilleri her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

İSRAİL: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

İSVEÇ: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

İSVİÇRE: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

İTALYA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

İZLANDA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

JAMAİKA: Resmi pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Umuma mahsus pasaport hamilleri ise vizeye tabidir ve 90 gün ikamet süreli müteaddit giriş vizeleri www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak veya dış temsilciliklerimizde resen verilir.

JAPONYA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Genç futbolcu, Almanya'dan escort çağırdı