Bu ülkelere vizesiz şartsız şurtsuz gidebilirsiniz! İşte Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler…

GÜNEY SUDAN: Diplomatik pasaport hamillleri vizeden muaftır. Hizmet ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Dış temsilciliklerimizce ita edilen kısa süreli turistik vizeleri, son 180 gün içerisinde toplam kalış süresi 90 günü aşmamak kaydıyla verilir.

HAİTİ: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamillerine 90 gün ikamet süreli müteaddit giriş vizeleri www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize şeklinde veya dış temsilciliklerimizde resen veya sınır kapılarımızda bandrol tatbiki suretiyle verilir.

HIRVATİSTAN: Umuma mahsus ve resmi pasaport hamilleri her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

HİNDİSTAN: Diplomatik pasaport hamilleri 90 gün süreyle turistik veya resmi amaçlı seyahatlerinde ve transit geçişlerinde vizeden muaftır. Hizmet, hususi ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir ve Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir. Umuma mahsus pasaport hamillerine transit vizesi dış temsilciliklerimizce en fazla 3 gün ikamet süreli verilir.

HOLLANDA: Umuma mahsus ve resmi pasaport hamilleri her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

HONDURAS: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

HONGKONG: Resmi ve umuma mahsus "Hong Kong Special Administrative Region of the People's Republic of China (SAR)" pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. "British National Overseas" pasaportu hamili Hong Kong vatandaşları vizeye tabi olup, 90 gün ikamet süreli çok girişli vizelerini www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak alabilirler. "Document Identity for Visa Purposes-Hong Kong (D.I)" hamilleri ise vizelerini dış temsilciliklerimizden alabilirler.

IRAK: Resmi pasaport hamilleri 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydıyla ülkemize yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır. Umuma mahsus pasaport sahibi Iraklılardan, Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Genç futbolcu, Almanya'dan escort çağırdı