Bu ülkelere vizesiz şartsız şurtsuz gidebilirsiniz! İşte Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler…

GİNE: Diplomatik pasaport hamili Gine vatandaşları, 90 güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden muaftır. Resmi/hizmet ve umuma mahsus pasaport hamili Gine vatandaşları ise vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamilleri için istizan gerekir. THY ve Pegasus Havayolları ile seyahat eden, Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

GİNE BİSSAU: Umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamili Gine Bissau vatandaşları Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamili olmaları ve belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizelerini www.evisa.gov.tr internet adresinden e-vize olarak alabilmektedirler. Diplomatik ve resmî pasaport hamili Gine Bissau vatandaşları her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

GUATEMALA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

GUYANA: Resmi pasaport hamilleri 180 gün içerisinde toplam kalış süresi 90 günü aşmamak kaydıyla ülkemize yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

Umuma mahsus pasaport hamilleri de vizeye tabi olup, giriş vizeleri dış temsilciliklerimizce en fazla 15 gün ikamet süreli verilir.

GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ: Resmi Pasaport hamilleri her 180 günde 90 günü aşmamak kaydıyla 30 gün süreyle vizeden muaftır. Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Umuma Mahsus Pasaport Hamilleri vizelerini e-Vize olarak www.evisa.gov.tr internet adresinden harçsız olarak alabilmektedir.

GÜRCİSTAN: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Genç futbolcu, Almanya'dan escort çağırdı