Bu ülkelere vizesiz şartsız şurtsuz gidebilirsiniz! İşte Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler…

FİLİPİNLER: Diplomatik ve resmi/hizmet pasaportu hamili Filipinler vatandaşları 30 güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden muaf bulunmaktadırlar. Umuma mahsus pasaport hamilleri ise vizeye tabi olup, Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

FİLİSTİN: Umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamili Filistin vatandaşları Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamili olmak ve belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizelerini www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak alabilmektedirler. Diplomatik pasaport hamilleri resmi veya turistik amaçlı seyahatlerinde her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır. Diğer resmi pasaport hamilleri vizeye tabidir.

FİNLANDİYA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Toplam kalış süresi son 180 gün içerisinde 90 günü geçmez.

FRANSA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

GABON: Umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamili Gabon vatandaşları belirli koşulları karşılamaları halinde vizelerini www.evisa.gov.tr internet adresinden e-vize olarak alabilmektedir. Diplomatik, hizmet ve resmî pasaport hamilleri her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

GAMBİYA: Umuma mahsus, hizmet ve hususi pasaport hamilleri vizeye tabidir. Schengen veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi, www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir. Diplomatik pasaport hamilleri 90 güne kadar ikamet süreli turistik veya resmi amaçlı seyahatlerinde ve transit geçişlerinde vizeden muaftır.

GANA: Diplomatik pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Resmi pasaportlar vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamilleri de vizeye tabi olup istizan gerekir. Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Genç futbolcu, Almanya'dan escort çağırdı