Bu ülkelere vizesiz şartsız şurtsuz gidebilirsiniz! İşte Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler…

EKVATOR: Resmi pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Transit vizeleri dış temsilciliklerimizce en fazla üç (3) gün ikamet süreli verilir. Umuma mahsus pasaport hamilleri de 90 gün süreyle vizeden muaftır.

EKVATOR GİNESİ: Umuma mahsus pasaport hamili Ekvator Ginesi vatandaşları vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamili Ekvator Ginesi vatandaşları Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamili olmaları ve belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizelerini www.evisa.gov.tr internet adresinden e-vize olarak alabilmektedirler. Diplomatik, resmî ve hizmet pasaportu hamili Ekvator Ginesi vatandaşları her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

EL SALVADOR: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

ENDONEZYA: Umuma mahsus pasaport hamili Endonezya vatandaşları her 180 günde 90 günü aşmamak şartıyla 30 güne kadar süreyle vizeden muaftır. Diplomatik ve resmi/hizmet pasaport hamili Endonezya vatandaşları 30 güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden muaftır.

ERİTRE: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Schengen veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi, www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

ERMENİSTAN: Resmi pasaport hamilleri vizeye tabi olup istizan gerekir. Umuma mahsus pasaport hamilleri de vizeye tabi olup, 30 güne kadar ikamet süreli turistik amaçlı müteaddit giriş vizelerini, www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize şeklinde veya dış temsilciklerimizden alabilirler.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Genç futbolcu, Almanya'dan escort çağırdı