Bu ülkelere vizesiz şartsız şurtsuz gidebilirsiniz! İşte Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler…

ÇAD: Diplomatik pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Resmi pasaportlar vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamilleri de vizeye tabi olup istizan gerekir. Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

ÇEK CUMHURİYETİ: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

ÇİN HALK CUMHURİYETİ: Resmi pasaport hamilleri 30 gün süreyle vizeden muaftır. Umuma mahsus pasaport hamilleri ise vizeye tabi olup, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

DANİMARKA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

DOĞU TİMOR: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Doğu Timor vatandaşları 30 gün ikamet süreli tek giriş e-Vizelerini www.evisa.gov.tr internet adresinden alabilirler.

DOMİNİKA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamillerine 90 gün ikamet süreli müteaddit giriş vizeleri www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize şeklinde veya dış temsilciliklerimizde resen veya sınır kapılarımızda bandrol tatbiki suretiyle verilir.

DOMİNİK CUMHURİYETİ: Diplomatik ve resmî pasaport hamilleri 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır. Umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabi olup, vizelerini www.evisa.gov.tr internet adresinden e-vize olarak, dış temsilciliklerimizden veya sınır kapılarımızda bandrol tatbiki suretiyle alabilmektedirler.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Genç futbolcu, Almanya'dan escort çağırdı