Bu ülkelere vizesiz şartsız şurtsuz gidebilirsiniz! İşte Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler…

BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ: Resmi pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir ve 90 gün ikamet süreli turistik amaçlı müteaddit giriş vizeleri www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak veya dış temsilciliklerimizde resen verilir.

BOLİVYA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Toplam kalış süresi son 180 gün içerisinde 90 günü geçmez.

BOSNA HERSEK: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydıyla vizeden muaftır.

BOTSVANA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Bir aya kadar ikamet süreli turizm seyahatleri için giriş vizesi istizansız verilir. Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamillerine, belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek giriş vizesi www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak ita edilmektedir.

BREZİLYA: Resmi pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Umuma mahsus pasaport hamilleri ise Türkiye'de son 180 gün içerisinde toplam kalış süresi 90 günü geçmemek kaydıyla, turizm ve iş amacıyla giriş ve transit vizesinden muaftır.

BRUNEİ: Diplomatik, resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri, ülkemize giriş ve transit geçişlerinde, ilk giriş tarihinden itibaren otuz (30) günü geçmeyen seyahatlerinde vizeden muaftırlar.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt Genç futbolcu, Almanya'dan escort çağırdı