Bu ülkelere vizesiz şartsız şurtsuz gidebilirsiniz! İşte Türkiye’den vizesiz gidilen ülkeler…

AVUSTRALYA: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamillerine 90 gün ikamet süreli müteaddit giriş vizeleri www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak veya dış temsilciliklerimizde resen verilir.

AVUSTURYA: Umuma mahsus ve resmi pasaport hamilleri her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

AZERBAYCAN: Resmi ve umuma mahsus pasaport hamilleri her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

BAHAMALAR: Resmi pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabi olup, 90 gün ikamet süreli müteaddit giriş vizeleri www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize olarak veya dış temsilciliklerimizde resen verilir.

BAHREYN: Resmi pasaport hamilleri vizeye tabidir. Resmi pasaport hamili Bahreyn vatandaşları 15 güne kadar ikamet süreli vizelerini sınır kapılarında alabilmektedirler. Umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabi olup, 30 gün ikamet süreli tek girişli vizelerini www.evisa.gov.tr internet adresinden e-vize olarak alabilmektedirler.

BANGLADEŞ: Umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport hamili Bangladeş vatandaşları, Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda'nın geçerli vize veya geçerli ikamet izni hamili olmak ve belirli koşulları karşılamak şartıyla vizelerini www.evisa.gov.tr internet sitesinden e-vize olarak alabilmektedirler. Diplomatik ve resmi/hizmet pasaportu hamilleri her 180 günde 90 gün süreyle vizeden muaftır.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Genç futbolcu, Almanya'dan escort çağırdı Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt