Birçok hastalığa davetiye çıkarıyor... Aç karnına simit yemek organları mahvediyor!

Simit, kahvaltıda en sık tüketilen lezzetli besinlerden biridir. Ayrıca simit, güne hızlı ve kolay bir başlangıç yapmak isteyenlerin de ilk tercihidir. Çayın ya da ayranın en güzel eşlikçisi olan simidi aç karnına yemek, birtakım zararlı etkileri beraberinde getirerek sağlığımız üzerinde olumsuz etki yaratıyor. Aç karnına tüketilen simidin bu zararlarını öğrenince ağzınıza dahi sürmeyeceksiniz. İşte aç karnına simit yemenin sağlığımıza etkileri.

Aç karnına simit yemenin potansiyel zararları, besin içeriği, sindirim süreci ve kan şekeri dengesi gibi faktörlerden kaynaklanır. Simit, temel olarak beyaz un, su, tuz ve mayadan yapılır. Beyaz un, rafine bir karbonhidrat türüdür ve bu tür gıdalar, aç karnına tüketildiğinde kan şekerinde ani bir artışa ve ardından hızlı bir düşüşe neden olabilir.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? ROK ile Nagehan Alçı arasında sular durulmuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Hastanedeki Reha Muhtar'ın son durumu belli oldu!