Bi’Nevi Alaçatı İstanbul’a renk katacak

Alaçatı köy içindeki Club Baba içerisinde 3 sezondur hizmet veren Bi’Nevi Alaçatı, kısa sürede Çeşme’nin en popüler mekanı oldu.

Eğlencenin merkezi Çeşme Alaçatı’nın en gözde mekanı Bi’Nevi Alaçatı, sezon dışına çıkarak İstanbul’a geliyor. Beşiktaş Fulya’da önümüzdeki ay hizmete açılacak olan Bi’Nevi Alaçatı, DJ ve canlı performanslar ile İstanbul’da adından çok söz ettirecek.

ÇEŞME’NİN GÖZDESİ İSTANBUL’DA

Alaçatı köy içindeki Club Baba içerisinde 3 sezondur hizmet veren Bi’Nevi Alaçatı, kısa sürede Çeşme’nin en popüler mekanı oldu. Genellikle gurbetçilerin tercih ettiği Bi’Nevi Alaçatı’nın sahibi Kemal Değirmenci, genç girişimciler Yusuf Pürcü ile Kerim Bulut ve Kemal Değirmenci ortak olarak yeni mekanını Beşiktaş’ta açmak için kolları sıvadı.

AVRUPALI TÜRKLER

Fulya’da önümüzdeki ay açılacak olan Bi’Nevi Alaçatı 400 kişiye aynı hizmet verebilecek. Canlı müzik ve DJ performansları, hizmet kalitesiyle Bi’Nevi Alaçatı eğlence sektörünün ana figürlerinden biri olacak. Genellikle Avrupalı Türklerin tercih ettiği ünlü mekan artık İstanbul’a yeni bir renk getirecek.

Alanya'da faaliyet gösteren Global Group Company adlı firmanın sahibi Kemal Değirmenci, "Çeşme’de kısa sürede rüştünü ispat ederek, marka haline gelen Bi’Nevi Alaçatı, Beşiktaş’ın da en gözde mekanı olacak” dedi.

Gurbetçi yatırımcı Yusuf Pürcü de yurtdışı yaptıkları ticaret gelirlerini Türkiye’de yatırım yaparak değerlendirdiklerini belirterek, “Eğlence hayatına seviyeli bir çizgi getireceğiz” dedi.