"BENİM OLAYIM SENİNKİNE BENZEMEZ!" AYSUN'A CANLI YAYINDA ROJİN ŞOKU!!!

NTV'de ekrana gelen Müjde Ar, Pınar Kür, Çiğdem Anad ve Aysun Kayacı'nın birlikte sundukları 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında bu hafta şimdilerde TRT Şeş'te sabah kadın kuşağı sunan Rojin konuktu.

BU ONLARIN ZAVALLILIĞI
Kendine özgü sıcak üslubuyla dikkat çeken Rojin, Kürt olduğu için bugüne kadar yaşadığı sıkıntıları anlattı. Pınar Kür'ün "Daha önce seni kanalına çağırmayanlar şimdi çağırsa gider misin?" sorusuna "Beni TV programına almayan bir kanal KÜRT müziğinin divası diye anons etti. Bu onların zavallılığıdır. Bu onların ayıbıdır ben kin tutan biri değilim." diye cevap verdi.


AYSUN'U FENA BOZDU
Kürtçe şarkı söylediği sıralarda yaşadığı zorlukları anlatırken araya GAF KRALİÇESİ Aysun girdi. Rojin'le empati kurmaya çalışan Aysun, "hepimize her yerde gülecek bir şey bulabiliyorlar" dedi. Rojin "Benim olayım senin çoban mevzusuna benzemez. Bunu ben sana daha derin bir şekilde anlatayım" dedi. Bu durum karşısında bozulan Aysun tekrar toparlamaya çalıştı ama çabalar işe yaramadı. Bozuntuya vermemeye çalışsa da Aysun'un bozulduğu yüzüne yansıdı.