BEKAR ERKEKLER MÜJDE!.. YABANCI GELİNLER GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR!... İŞTE ADAYLAR!..

10 genç kız, aradıkları aşkı bulup evlenmek için ülkelerinden ayrıldı, yüzlerce kilometre yol aşıp Türkiye´ye geldi.

Onlar kameralarla dolu bir evde kendilerini hem Türk gençlerine, hem de annelerine beğendirmeye çalışacak, yaşananlar da bu akşamdan itibaren Star TV´de yayınlanacak. Yarışmacı olan her yabancı gelin adayının 3000 Euro almaya hak kazandıðı "Yabancı Gelin" yarışmasında birinci olacak çifti tam 50.000 Euro ödül bekliyor.


1-


Litvanyalı Akvilina, henüz 19 yaşında. Seyahat etmeyi seviyor. Fransa, Polonya, ıtalya ve Estonya´yı gezmiş. şimdi de "Yabancı Gelin" için Türkiye´de... Lise mezunu olan ve modellik yapan yarışmacı, kıskanç erkeklerden hoşlanmadıðını söylüyor. Onun için karşılıklı saygı ve aşk, bir ilişki için olmazsa olmazları...











2- Konservatuvar mezunu bir şarkıcı olan 24 yaşındaki Nishona, 2,5 yıldır Antalya´da yaşıyor. Özbek güzelin en büyük tutkusu, aşk filmleri izlemek. Uzun boylu ve yakışıklı erkeklerin dikkatini çektiðini söyleyen Nishona, birlikte olacaðı kişinin ayakkabı seçimine dikkat etmesi gerektiğini sözlerine ekliyor.








tarihe gerek yok ki! -->

3- İtalya´da ve Türkiye´de modellik yapan 23 yaşındaki Lorraine, özel hayatında çabuk sinirlendiðini itiraf ediyor ve bunu ıkizler burcu olmasına baðlıyor. Hollandalı güzel, erkeðin kalbine giden yolun midesinden geçeceðinin farkında ve yemeklerine güveniyor.







tarihe gerek yok ki! -->

4- Bakü´de babasına ait bir restoranda işletmecilik yapan Azeri güzel Shargiyya, 23 yaşında... Zeki bir erkek ve fedakar bir anne aradıĞını söylüyor. SevdiĞi insanı bulduktan sonra, nerede olursa olsun mutluluĞu yakalayacaĞına inancı tam.







tarihe gerek yok ki! -->

5- Amerikalı Guelioussia, 27 yaşında ve üniversite mezunu bir finans analisti... Aynı zamanda modellik yapıyor. EvliliĞinin sonsuza kadar süreceĞini söyleyen Guelioussia´nın kendisini seven erkekten tek bir istediĞi var: Kendisini olduĞu gibi sevmesi ve deĞiştirmeye çalışmaması...







tarihe gerek yok ki! -->

6- Rus güzel Veronika, üniversite mezunu bir işletmeci... Uzun süredir Türkiye´de yaşıyor ve kendini evliliĞe çok hazır hissediyor. Karşısındaki erkeĞin fiziksel görünümünü deĞil, uyumlu olmasını önemsiyor. Ayrıca oldukça da kıskanç olduğunu söylüyor.







tarihe gerek yok ki! -->

7- 24 yaşında Macar güzel Alminera´nın mesleĞi modellik... Üniversitede iletişim eĞitimi almış. Zeki ve kültürlü erkeklerden hoşlandıĞını belirten Almirena, evleneceĞi kişinin yakışıklı olmasını deĞil, kendisine aşık olmasını önemsediĞini söylüyor.







tarihe gerek yok ki! -->

8- 24 yaşındaki Kazak güzel, lise mezunu ve tezgahtarlık yapıyor. Güzel yarışmacı için ilk sırada temizlik ve bakım geliyor. SeveceĞi erkeĞin ailesinden de bir ricası var: Kendisini, kızları gibi sevmeleri...







tarihe gerek yok ki! -->

9- Rus yarışmacı Maria, 24 yaşında bir bilgisayar mühendisi... O da modellik yapıyor. Hayatı boyunca yalnızca bir kere evlenmek gibi bir hayali var. Dikkatini çekecek erkek tipine gelince; koyu renk gözlü, esmer tenli ve uzun boylu...







tarihe gerek yok ki! -->

10- 20 yaşındaki Norveçli güzel, lise mezunu... Kuaförlük yapan ve iyi bir eş olacaĞını düşünen Olga, çok çocuklu ve mutlu bir ailenin hayalini kuruyor.







tarihe gerek yok ki! -->