Başkentin tecrübeli gazetecisi yeni adresinde!

Başkentin tecrübeli gazetecilerinden, Ankara Kent Konseyi Medya Çalışma Grubu Koordinatörü Dursun Erkılıç'ın yeni adresi belli oldu.

Başkent Ankara’nın gazeteci ve yazar kadrosu en güçlü, teknolojik donanımı en yüksek internet haber sitesi olan elipshaber.com her bakımdan büyümeye devam ediyor.
Kadrosunda birçok ünlü ismi barındıran elipshaber.com, son olarak Başkentin tecrübeli gazetecilerinden, Ankara Kent Konseyi Medya Çalışma Grubu Koordinatörü Dursun Erkılıç’ı da bünyesine kattı.
Köşe yazıları, özel haber ve özgün içerikleriyle elipshaber.com İnternet Haber Sitesine katkı sunacak olan Dursun Erkılıç’ın, “O gün… “Her şeyimiz sahte”ydi; cinayetimiz, cenazemiz bile!” başlıklı ilk köşe yazısı ile özel haberleri 7 Ekim Pazartesi gününden itibaren yayımlanmaya başladı.

DURSUN ERKILIÇ KİMDİR?

1958 yılında Yozgat'ta doğdu. 1974 yılından beri gazeteci olarak pek çok yerel ve yaygın gazetede muhabir, foto muhabiri, redaktör, editör ve yönetici olarak görev yaptı. Televizyon programları hazırlayıp sundu. Bir dönem ANKHABER ve Haber Heybesi internet sitelerinin / gazetelerinin sahipliğini yaptı…
1982 yılında hazırladığı ve Yenigün Gazetesi'nde yayımlanan Yugoslavya Türk Edebiyatı” incelemesi, kaynak olarak kullanıldı. Çevre konulu şiir yarışmasında bir şiiri, TESK'in düzenlediği 'Esnaf Öyküleri' yarışmasında ise bir öyküsü mansiyona değer görüldü.
Kültür Bakanlığı için çekilen Naime Nine'nin Günlüğü ve Çeyiz Sandığı isimli belgesellerin metin yazarlığını yaptı.
Yayımlanmış kitapları: Seyirbaz, Çevreci Gölge Oyunları, Çevreci Sahne Oyunları, Hırkalı Dörtlükler, Hırkalı Dilinden, Türkiye'de Siyaset, Siyaset SOS'lu Ekonomik Mevzular, İçimiz Dışımız Siyaset.