BAŞKANLIĞA ADAY OLDU,"H" NİN HESABINI SORDULAR!..ABD BAŞKAN ADAYI BARACK OBAMA'NIN "H" ÇİLESİ!..

ABD'de 22 ay sonra Başkanlık seçimleri var.Demokratlar'da iki aday yarışıyor: Hillary Clinton ve Brack H. Obama. Clinton yanlıları Obama'nın 'H' harfine saldırıyor. Neden ise harfin açılımında!..

AMERİKA´DA BAŞKANLIK YARIŞI!

En başta dedik ya, "çocuğa verilen isim" çok önemlidir!.. Çünkü isim, aynı zamanda bir "aidiyet" belirtisidir ve ömür boyu "çocukla birlikte" yaşar!..

Herhalde biliyorsunuzdur... "ABD Başkanlık seçimleri"ne 22 ay kala, "aday"lar arasında "kıran kırana bir mücadele" başladı...
Sembolleri "fil" olan "Cumhuriyet"çiler; "züccaciye dükkânına giren fil" gibi, her tarafı darmadığın ettiklerinden, henüz "aday" gösterme cesareti bulamadılar!..

"Demokratlar"da ise, daha şimdiden "2 aday" var:
"Saksafoncu" Başkan Bill Clinton´ın karısı Hillary Clinton, Kenya kökenli Barack H.Obama...

Barack H.Obama, Kenyalı "siyah bir baba" ile "Amerikalı beyaz bir anne"den doğma... Çift, çocukları henüz "2 yaşında" iken ayrılmış!..
Baba-oğul, bir süre Kenya´da kalmışlar, Barack 6 yaşındayken de Endonezya´ya gitmişler!..

Obama, "Müslüman" bir baba... Dolayısıyla, oğlu Barack´ın da, Endonezya okullarında 10 yaşına kadar "İslâmî ağırlıklı eğitim" almasını sağlamış!.. Sizin anlayacağınız, "İHL´ler benzeri bir okul"da okumuş Barack!..

Sonra, ver elini Amerika!..
Önce "Illinois Eyaleti Senatörü" seçilmiş!..
Şimdi de "Demokrat Parti´den Başkan Adayı!"
Tek rakibi, Hillary Clinton ve bir de onu destekleyen "Fox TV" gibi "Yahudi güdümlü" medya!..

"BABAN KİMSEYİ YEDİ Mİ?!?"

Sürekli, Obama´nın "medrese eğitimi" aldığını vurguluyorlar!.. Tabiî, "medrese"den hareketle, sözü bu okulların "Vahhabi Suudi Arabistan" tarafından finanse edildiğine getirip, oradan da Usame bin Laden´e ve "El Kaide"ye uzanıyorlar!..

Böylece, Obama´yı "halkın gözünden düşürmeye" çalışıyorlar!.. Tabiî, Hillary hanımın, geçmişteki "lezbiyen ilişkileri"ne; kocasının, Monica Lewinsky ile yediği "halt"lar esnasında "kadınlık gururu"nu ayaklar altına alıp, "suskun" kaldığına hiç değinen yok!..

Barack H.Obama, bütün "saldırı"lara rağmen, şimdilik sessiz... Galiba, biraz da alışık!..

Henüz lise öğrencisiyken; ABD´deki sınıf arkadaşlarının kendisine bakıp, "maymun" sesleri çıkararak; "Baban kimseyi yedi mi?" diye sorduklarını iyi hatırlıyor. Bu durum; Obama´yı siyahlara ve ayrımcılık kurbanı olduğunu hisseden kesimlere çok yaklaştırıyor.

Obama, başından beri Irak savaşına karşı ve ısrarla Amerika´nın "yeni bir yöne" ihtiyaç duyduğunu anlatıyor. Uzun lâfın kısası; 2008 seçim kampanyası "bütün zamanların en heyecanlısı ve en önemlisi" olacak.

İSİMDEKİ H HARFİ, HÜSEYİN DEMEK!

İşte bu "adaylık yarışı"nda, Barack H.Obama da, hayli iddialı...
Dikkat ettiyseniz, ismindeki "H" harfini hiç açıklamadım... Efendim, "H" harfi "Hüseyin" demek...

Yani, Barack Hüseyin Obama!..
Hüseyin´in, bir "Müslüman" ismi olduğunu söylemeye herhalde gerek yok... Zaten, Fox TV ve "Yahudi lobisi" de; habire işte bu "H" harfine, yani "Hüseyin"e saldırıyor!..
Bakalım, sonuç ne olacak?..
Ne garip değil mi;
Biz burada "Atlas" ismini tartışıp "Yahudi geleneği"nden filân söz ederken, Amerika´daki "Yahudi"ler de "Hüseyin"le mücadele hâlinde!..
Dolayısıyla, şu sonuç çıkıyor ortaya:

İnsan hayatında "isim" çok önemlidir!.. Ömür boyunca da, "insanla birlikte" yaşar... Bir gün gelir, "aidiyet simgesi" olarak dikiliverir insanın karşısına!..

Türkiye´de "Atlas"ta olacağı,
Amerika´da "Hüseyin"de olduğu gibi!..



Hasan Karakaya/Vakit
http://www.pingadw.co