"BANA TÜRKİYE'DE MESAJ ATIP GECELİĞİN KAÇ PARA DİYENLER VAR!...." YATAK SIRLARI BAŞINA DERT OLDU!...

Açıkçası Türkiye için çok utandım. `facebook´dan mesajlar geliyor. "1 geceliğin kaç para?" diye sormuşlar. Ben Lewis ile 1 gece değil tam 10 ay görüştüm...

FORMULA 1 Pilotu Lewis Hamilton ile yaşadığı aşkı İngiliz gazetesi The Sun´a anlatan Türk Kızı Cemre Mirel´e telefonla ulaştım. Ünlü ressam Sina Mirel´in kızı olan 20 yaşındaki Cemre tüm sorularımı açık yüreklilikle yanıtladı.

Yaşadığın ilişkiyi tüm detaylarıyla anlatmak nereden aklına geldi...

Beni çok iyi tanıyan bir arkadaşım hikayemi bu gazeteye satacaktı. Bizim Lewis ile ilişkimizi çok iyi bilen biriydi bu. Bu hikayeyi gazeteye satmaya kalkışıyor. Bunun üzerine gazeteden beni aradılar. "Ya o bize senin hikayeni anlatacak, ya da sen bize doğruları anlatacaksın" dediler. Ben de bunun için anlattım ama ters tepti.

Bütün o açıklamalar sana mı ait?

Evet ama laf oyunu yapmışlar. Mesela bana "Fantezisi ne?" diye sormuşlardı ben de "Meyvelerle oynamayı seviyor" dedim. Onlar da "Kalçalarından meyve yedi" diye bir şey yazmışlar. "Cadburry´den daha tatlıymış" filan demedim, benim aklım ermez öyle şeylere. Bana aranızda ne oldu diye sordular ben de dürüst bir şekilde anlattım. Burada böyle şeyler konuşmak abes değil. Bu hikayeyi arkadaşım anlatsaydı kötü olabilirdi. Ben sandım ki bu olay sadece burada çıkacak ve sonra konu kapanacak. Ben bunun Türkiye´de de yankılanacağını bilmiyordum. Tabi bir de İngilizce´den Türkçe´ye çevrilince röportaj çok daha kötü olmuş.

The Sun´a dava açmayı düşünüyor musun?

Açmayı düşünmüyorum ama bu konunun çok çabuk bir şekilde unutulmasını istiyorum.

Bu açıklamalar kolay unutulmaz ama...

Ben 8 yaşından beri burada yaşıyorum. Ben anneme de bu konularda çok açığım. Bizim burada böyle şeyler çok normal. Ama sizin orada `kızın bakire olması gerek´ gibi konular konuşuluyor. Burada bu açıklamalar çok büyük bir problem değil. Sizin açınızdan bir Türk kızı nasıl böyle açıklamalar yaptı diye düşünüyorsunuz. Sonuçta ben İstanbul´da yaşamayalı 12 sene oldu. Ben burada büyüdüm. Buranın kültürüne göre yetiştim.

Baban çok üzüldü ama...

Babamla annem ben iki yaşındayken ayrıldılar. Babamla ben ne kadar zamandır konuşmuyorum isterseniz onu babama sorun. Bu yüzden babamın üzülmesi çok şey yapmıyor, beni annemin üzülmesi üzüyor. Çünkü benim hayatımda bir tek dostum ve ailem dediğim kişi annem. Beni annem büyüttü. Bu hayatı bana annem verdi. Babam ise benim için sadece baba. Onun soyadını taşıyorum eminim ki utanmıştır da. Ben de baba olsam utanırım. Ama sonuçta yapabileceğim hiçbir şey yok.

Baban görüştüğünüzü söylüyor...

Senede bir saat iki saat.. Evet görüşüyoruz. Buna görüşme diyorsa bilemeyeceğim. O da babaannemin yalvarmasıyla oluyor. Onu kırmamak için görüşmüyorum.

Açıklamalardan sonra seni aradı mı?

Evet aradı. Ben de ona `bir problem mi var´ diye sordum. `Ne yapacağız´ dedi. `Hiçbir şey yapmayacağız. Eğer konuşmak istemiyorsanız buyrun zaten çok değişen bir şey olmayacak, silip atmak istiyorsanız farketmez´ dedim ve telefonu kapattım.

Baban çok utanmış.. Ya sen?

Açıkçası Türkiye için çok utandım. `facebook´dan mesajlar geliyor. "1 geceliğin kaç para?" diye sormuşlar. Ben Lewis ile 1 gece değil tam 10 ay görüştüm. Ondan önce de 4,5 yıllık bir ilişkim vardı. Ben gecelik yatan bir kız değilim. Ben çok normal bir ailenin kızıyım.

Hamilton ile nasıl tanıştın?

Gece kulübünde tanıştık. Bir arkadaşımın doğum günüydü. Onun için dışarıya çıkmıştım. Arkadaşım Lewis´in bir arkadaşıyla konuşmaya başladı Lewis´de benimle konuşmaya başladı. Böyle d