Bahçeli'nin Öcalan için söylediği "Umut hakkı" nedir? Kimler faydalanabilir...

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan için "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun" diyen MHP lideri Devlet Bahçeli, açıklamasının devamında "Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın" ifadelerine yer verdi. Peki bu umut hakkı nedir?

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalar ile gündeme oturdu. Devlet Bahçeli 'Türkiye Yüzyılı'nda terörü sıfırlamak amacına matuf ikinci hüküm cümlem şöyledir: Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM'de DEM Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lavedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın.' ifadelerini kullandı. 

FETÖ'nün ödülünü almayan ünlüler gündem oldu Ünlü patronlar hangi araçları tercih ediyor? Reha Muhtar'ın son hali ortaya çıktı! Avrupa Yakası'nın ünlü oyuncusundan acı haber! Popstar'ın efsanesi kocasından boşandı! Eski hakem Elif Karaarslan'dan iddialı poz