Babam ve Oğlum'un Deniz'inin son hali şoke etti! Acılı sahne kaderi oldu

GALADA FİLMİ İZLEDİĞİMDE AĞLAMIŞTIM
Ege Tanman, "Babam ve Oğlum"da Fikret Kuşkan, Çetin Tekindor, Hümeyra, Şerif Sezer, Yetkin Dikinciler, Binnur Kaya gibi usta oyuncularla rol almanın çok özel olduğunu söylüyor:

"Senaryoyu çok iyi ezberlediğim için sete gittiğimde hemen o roldeki kişi oluyordum. Kendimi o karakterin yerine koyuyordum. Karşımdaki oyuncular da çok usta olduğundan işler biraz daha kolay oluyordu. Bütün senaryoyu ezberlediğimden Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan repliklerini sorardı."

Ege Tanman, "Maddi olarak tüm gelirimi eğitimim için harcadık. Hayatta her şeyi erken yaşadım. Ünlü olduğumda da çok küçüktüm. 10 yaşında, anneme ev aldım" dedi.

SETTEKİ ENTERESAN BİR ANISINI İSE ŞÖYLE ANLATIYOR:
"Filmin ilk sahneleri Ayvalık'ta çekildi. Final sahneleri ilk çekimlerden biriydi. Hasibe Eren'le o kadar iyi çalıştım ki senaryoya bütünüyle hakimdim. Dedemin bana kamera hediye ettiği bir sahne vardı. Orada Çağan Abi, göz kırpmamı söylemişti. Fakat daha önceki sahnelerde Deniz'in tek gözünü kırpamadığına dair bir not vardı. Sahneyi çekerken 'Deniz daha önce göz kırpmayı bilmiyordu, iki gözünü birden kapatıyordu' anekdotunu söyledim. Devamlılığı asla unutmuyordum. Çağan Irmak, mütevazi, kendiyle barışık bir yönetmen olduğundan durdu ve şöyle dedi: 'Küçücük çocuk kendi yazdığım senaryoyu yüzüme vurdu. 15 dakika mola.' Ardından bana sarılmıştı."

Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Galatasaray'dan Kadıköy çimlerinde şok hareket