AYŞE ÖZYILMAZEL BU KEZ ECE ERKEN'İ DİLİNE FENA DOLADI!

Sabah yazarı Ayşe Özyılmazel, kendi başına geleni unutup Ece Erken Erdinç Acar aşkını diline doladı

Ne bu şimdi jest mi? Bu jestin karşısında o kadın mest mi? Efendim kahramanlarımız Acargiller’in küçük boyu Erdinç Acar ve şekerlemelerden sunucu arkadaşımız Ece Erken. Bodrum’dan gelen haberlere göre Erdinç Acar oğlumuz, Ece Erken kızımızı pek beğenmiş. Eh kız tarafı naz tarafı, Ece’yi tavlamak için aşkını ispat etmesi gerekmiş Erdinç’in, türlü türlü numaralar çekmeliymiş. İlk eylem Türkbükü’nde eğlenen Ece Erken için karşı dağlara lazerle ’Seni seviyorum Ece Erken’ yazdırmak olmuş (İstersen dağlar dağlar, aşkını yazar yazar).

İŞTE AŞKIN İSPATI
Ece bu işe pek sevinmiş. Ne de olsa adı dağlara yazdırılmış. Oh oh! Ama bitmemiş... Bodrum’da Erdinç’le tekrar yüzyüze gelen Ece şımarık kadın edasıyla (Bunu bütün kadınlar yapar) ¨Benim için başka ne yaparsın?¨ sorusunu patlatıp Erdinç Acar’a imtihan çekmiş. Peki aşkını dağlardan çığıran Mecnun, ’The car car Ece’ için daha ne yapmış?
Bir koşu gidip Bodrum’daki tüm gülleri almış.
Biliyorum daha erken Yalanım yok aşığım derken Açalım Türkbükü’nden aşka yelken Seni seviyorum Ece Erken Gibisine bir şiir patlatmış...
Koluna Ece dövmesi yaptırmış.
Yanar döner bir tek taşla dağlardan evlenme teklif etmiş.
Hiçbiri.
Cevabımız hiçbiri. Yaratıcı aşık Erdinç Acar düşünmüş taşınmış Ece’ye aşkını ilan etmek için dahiyane bir yol bulmuş sayın seyirciler. Ve ve ve Ece’ye romantik bir bakış fırlatıp ¨Senin için saatimi denize atarım¨ demiş (Ayyy bu devirde böyle erkek bulmak kolay mı?). Sonra da Ece için gözünü kırpmadan 26 bin Euro’luk saatini denize atmış. Böylece kızımızın mutluluktan ayakları yerden kesilmiş. Heyyt bee! İşte aşk! İşte aşkın ispatı! İşte romantizim! Dokunsanız ağlayacağım valla...

TITANIC GÖNDERMESİ Mİ?
Ya siz ciddi misiniz, kamera şakası mısınız arkadaşlar? Bu nasıl rahatsız bir kafa? Şimdi ben bilemedim siz söyleyin; kadına aşkını ispat etmek için saatini denize atan erkeği mi doktora götürmek lazım yoksa bunu jest zanneden kadını mı? Erdinç Bey’in verdiği mesaj nedir yani; en kıymetli şeyim saatimden bile senin için vazgeçerim mi? Sana paracıklarım feda olsun mu? Yoksa bu bir Titanic göndermesi mi? Ay bulamıyorum, anlamıyorum, ben bu abilere ablalara aşkı yakıştıramıyorum, az daha yazarsam fena cümleler kuracağımı hissettiğim için bu yazıyı burada kesiyorum. Atın kendinizi denizlere siz de kurtulun biz de. Hadi canım biir ikiii üüüççç cuuup!

Ayşe ÖZYILMAZEL / SABAH