Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında çarpıcı gelişme: İşte Organize Müdürü Kerem Gökay Öner’in ifadesi!

HASTANEDEN GÖZALTINA ALINMASINDA SAKINCA VARDIR RAPORU VERİLDİ

Serdar Sertçelik'in hakkında adli kontrol kararı uygulandığı dönemde ikinci kez gözaltına alınması işlemine ilişkin Öner, şu bilgileri verdi:

"Serdar Sertçelik ayağından vurulduktan sonra hastanede gözaltı işlemleri yapılmadı. Doktor raporunda 'hastanede gözaltı yapılmasında sakınca vardır' şeklinde bir ibarenin geçtiğini anımsıyorum. Bunun üzerine Serdar Sertçelik'in anne ve babasının bulunduğu evde savunması alındı. Savunması alındıktan sonra gözaltının devamına ilişkin bir boşluk olduğunu düşünüyorum. Bir gün sonrasında şahsın mevcutlu olarak hazır edilmesi talimatı Cumhuriyet Başsavcılığından bize geldiğinde, komiser Gökhan K.'ya sorduğumda, görevlendirme için komiser Metehan İ.'nin görevlendirildiğini söyledi. Metehan İ., Serdar Sertçelik'in evde olmadığını, anne ve babasının beyanında dışarı çıktığını söyledi. Bunun üzerine ekip görevlendirme talimatı verdim."

Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Galatasaray'dan Kadıköy çimlerinde şok hareket