AYDINLAR HAREKETE GEÇTİ,"HALKIN TELEVİZYONU" GELİYOR!..

Hazırlıkları süren yeni televizyon kanalı, 10 Şubat Cumartesi günü TGC Lokali´nde yapılacak toplantı ile kamuoyuna duyurulacak.

Hayat Media çatısı altında faaliyet gösterecek ve uydudan yayın yapacak olan televizyon kanalı ile ilgili basın bilgilendirme toplantısına, Avrupa´dan ve Türkiye´den çok sayıda yazar, sanatçı, sendikacı ve kitle örgütü temsilcisinin de katılması bekleniyor.

Avrupa´dan gelecek heyette, Almanya Federal Parlamentosu Milletvekili Sevim Dağdelen ve gazeteci-yazar Mehmet Ülger de yer alıyor.

'Halkın televizyonu' sloganıyla yayın yapması beklenen kanalla ilgili toplantı için basın bilgilendirme toplantısında, Türkiye´den aydınlar, yazarlar, sendikacılar, akademisyenlerin bulunduğu kalabalık bir topluluk hazırlıkları süren televizyon kanalını desteklediklerini ilan edecekler.

Aralarında Yücel Sayman, Vedat Türkali, Üstün Akmen, Mahir Günşıray, Sennur Sezer, Akın Birdal, Cengiz Bektaş, Taner Timur, Orhan Alkaya, Taner Öngür, Metin Kahraman, Tarık Akan, Haluk Bilginer, Sabahat Akkiraz gibi aydın ve sanatçıların yanı sıra, çok sayıda sendikacı ve Diyarbakır Yenişehir Belediye Başkanı Fırat Anlı´nın da bulunduğu imzacılar, televizyona dair bir deklerasyonu da açıklayacaklar.