Aydemir Akbaş'tan kötü bir haber daha: Usta isim entübe edildi

Uzun süredir kanser tedavisi gören usta oyuncu Aydemir Akbaş evinde baygın bir şekilde bulunmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavi altında olduğu İbrahim Tatlıses tarafından duyurulan Akbaş'tan kötü bir haber daha geldi.

Aydemir Akbaş, geçtiğimiz yılın ocak ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kansere yakalandığını söylemişti:

"Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim. Yazmaya ve çalışmaya devam."

Geçtiğimiz yıllarda gırtlak kanserini yenen oyuncu, "Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor, üzülüyor. Böyle hassas bir durumda 'öldü', 'yoğun bakımda' gibi haberlere itibar etmeyin. Sapasağlamım, ayaktayım. İçeride 1-2 yerde sorun var. Geçen sefer de gırtlak kanseri çıkmıştı, yenmiştim. Yeneceğim, yeneceğim. Bende Arnavutluk var, hem de lazlık var. İnadım inat, yeneceğim" dediği bir videoyu hayranlarıyla paylaşmıştı.

ENTÜBE EDİLDİ
88 yaşındaki oyuncu, dün evinde baygın bir şekilde bulundu. Apar topar hastaneye kaldırılan Aydemir Akbaş için yakın dostu İbrahim Tatlıses dua istemişti. 2. Sayfa'da yer alan habere göre usta sanatçıdan üzen haber geldi. Aydemir Akbaş'ın entübe edildiği iddia edildi.