"AŞK OLSUN HABER 7'YE!.... İMAM BÖYLE YAPARSA CEMAAT NELER YAPMAZ Kİ!...." HABER 7'DEKİ HANGİ HABER ELİF ÇAKIR'I İSYAN ETTİRDİ?....

Gündem yine "türban" ya, bütün televizyon programları malum konuya kilitlenmiş durumda. On gündür bilmediğim telefonlara ve tahmin ettiğim telefonların hiçbirisine cevap vermiyorum.

Aşk olsun Haber7

Gündem yine "türban" ya, bütün televizyon programları malum konuya kilitlenmiş durumda. On gündür bilmediğim telefonlara ve tahmin ettiğim telefonların hiçbirisine cevap vermiyorum.

Ne söylenecek yeni bir şey var bu konuda, ne de televizyon programlarındaki görüntüler iç açıcı.

Arkadaşım Fadime Özkan´ın evinde otururken, Fatma K. Barbarosoğlu´nun NTV´deki `Neden´ programına katıldığını öğrendim.

Barbarosoğlu da mümkün ki, medyanın, başörtülülerin sürekli sorunun nesnesi olarak görülmesinden duyduğu rahatsızlığı, "sürekli kameranın kendisini zoomlamasının" farkına varınca tepki gösterdi.

Beni asıl şaşkına döndüren ise, gece eve döndüğümde, yakından takip ettiğim Haber7 internet sitesinin "başörtülü yazarın zor anları" manşetiyle vermesi oldu.

Tamam, bunun bir haber değeri olduğu kesin, gece yarısı giren haberin tıklanma, yorum sayısından da bu anlaşılıyor zaten.

Ne yani, şimdi "hamdolsun ki "türbanlı" demediler" diye şükür mü etmeliyiz.

Bir başka haber sitesinde "başörtülü yazarın zor anları" başlıklı yazıyı görsem yadırgamıyorum da, Haber7 de böyle yapınca, şaşırdım.

Ahmet Taşgetiren´in başına böyle bir olay gelseydi, "sakallı yazarın zor anları" diye mi verecektiniz haberi. Ya da bir başkası, ne bileyim.

Yıllardır artık fenalıklar bastıran bu meselenin önümüzdeki dönemde de bu haliyle mi uğraşacağız.

"Başörtülü yazarın zor anları" durumu tersinden bakılınca, `başı açık yazarın zor anları´na dönüşmez mi?

Hani derler ya, imam böyle yaparsa, cemaat neler yapmaz ki.


ELİF ÇAKIR/AKŞAM