AŞK-I MEMNU'NUN STİL DANIŞMANLARI NASIL REKLAM YILDIZI OLDU?

Temizlik sektörünün küresel markası Ariel, Türkiye'de yayına giren yeni reklam filminde izleyiciye, Aşk-ı Memnu'nun stil danışmanları ile sesleniyor.

Temizlik pazarının küresel markası Ariel, Complete 7 markasının yeni reklam filminde tüketicisine, son dönemin en popüler TV dizisi Aşk-ı Memnu’nun stil danışmanları ile ulaşmaya çalışıyor. Dizide başta Bihter olmak üzere başrol oyuncularının kostümlerinden sorumlu olan Deniz Marşan ve Başak Fransez, Ariel’in kostümlerin temizliğindeki önemine dikkat çekiyor.

Ariel hedef kitlesine, kurgu dünyasının en popüler figürlerinden biri olan Aşk-ı Memnu aracılığıyla, dizinin çekildiği mekan ve kişiler ile ulaşmaya çalışıyor. Marka, her bölümde sağlanacak ‘tekrar’ ile de akılda kalıcı olmayı amaçlıyor.

Reklam dünyasında bir ilk!
Sinema ve TV dünyasının popüler oyuncuları ve sevilen yüzleri ile gerçekleştirilen reklam çalışmaları, uzun yıllardır reklamverenin ilk tercihlerinden biri olarak popülaritesini koruyor. Bu tarz örnekler tüketiciye de sektöre de oldukça tanıdık geliyor. Ancak Ariel bu çalışması ile reklam dünyasına da bir yenilik getirdi. Zira TV ekranlarında ilk kez popüler bir dizinin kostüm danışmanları, reklam filmi için kamera karşısına geçti. Önümüzdeki günlerde TV ekranları ve reklam dünyası arasındaki ilişkide bizleri nelerin beklediği ise şimdiden büyük merak konusu oldu. medyaloji.net