Anne ve babaları böyle tuzağa çekmişler: “Kuvözde bebeğimin ölü halini gösterdiler”

SEVK SONRASI 3 BİN LİRA ÖDEME İSTEDİLER

Özel Bağcılar Medilife Hastanesi’nde bebeğiyle ilgilenen şüpheli doktor Dursun Eryılmaz’ın, kendilerine bebekte kalp yetmezliği olduğu ve metabolik hastalık bulunduğu bilgisini verdiğini belirten E.K. şunları kaydetti:

“Eğer yaşarsa yüzde 80 ihtimalle bebeğin engelli olacağını ya da öleceğini söylediler. Dr. Dursun Eryılmaz, bebeğime anne sütü vermek için beni eşimin yanına gönderdi. Eşimin yanına giderken hastaneden tekrardan arandım ve bebeğimin durumunun kötüleştiğini, acil olarak hastaneye geri dönmem gerektiğini söylediler.

Ardından hastaneye gittim ve bebeğim hala yaşıyordu. Bana bebeğimin durumunun kötü olduğunu söylediler. Dışarıdan özel bir doktorun gelerek bebeğimi muayene edeceğini, bunun karşılığında da 3 bin TL civarı ödeme yapmam gerektiğini söylediler. Bebeğim ertesi gün vefat etti."

FETÖ'nün ödülünü almayan ünlüler gündem oldu Ünlü patronlar hangi araçları tercih ediyor? Reha Muhtar'ın son hali ortaya çıktı! Popstar'ın efsanesi kocasından boşandı! Fatih Altaylı FETÖ elebaşı ile görüşmesini anlattı Show TV'nin yeni dizisi reytinglerde ne yaptı?