ANASININ AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR! KORU'DAN ŞAŞIRTAN KILIÇDAROĞLU ANALİZİ!

Fehmi Koru: "o dokunulmazlık, Kılıçdaroğlu'na anasının ak sütü gibi helaldir." VİDEO

Fehmi Koru, CHP Genel Başkanı’nın dokunulmazlık çıkışını farklı bir açıdan yorumladı ve dedi ki: "o dokunulmazlık, Kılıçdaroğlu’na anasının ak sütü gibi helaldir."


Kanal 7’de ana haber bülteninde günün olaylarını yorumlayan gazeteci Fehmi Koru’dan çok çarpıcı Kemal Kılıçdaroğlu analizi geldi.

Ergenekon davasıyla ilgili olarak dokunulmazlığının kaldırılması için hakkında fezleke hazırlanan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığının kaldırılmasının muhaliflerinin işine yarayacağını söyleyen Star yazarı Koru, "Dokunulmazlık, Kılıçdaroğlu’na anasının ak sütü gibi helaldir" yorumu yaptı.

"Benim burnuma biraz tuhaf bir koku geliyor" diyen Koru, CHP Genel Başkanı’nın dokunulmazlığının kaldırılması önerisini "yargının kendine güveni arttı, ne olacağı belli olmaz" imasıyla yorumladı...

YARGININ KENDİNE GÜVENİ ARTTI


"Kılıçdaroğlu tabi gayet açık bir şekilde meydan okuyarak kaldırın dokunulmazlığımı diyor ama, yargının kendine olan güveninin artması sonrasında, dört yıldızlı generallerin hatta genelkurmay başkanı’nın tutuklandığı bir ortamda, bu meydan okuma Kılıçdaroğlu’nun muhaliflerinin işine yarayabilir.


YA YARGI SENİ DE TUTUKLUYORUM DERSE...


Dokunulmazlığı kaldırılan bir Kılıçdaroğlu... Ana muhalefet partisi genel başkanına yargının sen de gel, seni de tutukluyorum demesi herhalde beklenen bir şey değil ama ilklerin yaşandığı bir ortamda bu da olursa ne olacak.


Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığının kaldırıldığı bir ortamdan en fazla muhaliflerinin yararlanacağını düşünüyorum.


ANASININ AK SÜTÜ GİBİ HELAL


Böyle bir meydan okuma yerine yapılanın yanlışlığını söylemekle yetinseydi, dokunulmazlığının kaldırılmasını talep etmeseydi diyorum. Çünkü dokunulmazlık tam da böyle durumlar için önemli. Kılıçdaroğlu da milletvekili olarak fikirlerini ifade ettiği için o tezkere geldi. Dolayısıyla o dokunulmazlık, Kılıçdaroğlu’na anasının ak sütü gibi helaldir.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!