'Amin Reis'in güzellik hayali kabusa döndü! Tiktok fenomeninin yüzü böyle yandı

Geçtiğimiz aylarda erkek arkadaşıyla çektiği videoda "Amin amin" sözüyle ünlenen ve kısa sürede binlerce takipçiye ulaşan sosyal medya fenomeni Gizem Yıldız, 1 ay içinde hem burun estetiği hem de dudak dolgusu yaptırarak bambaşka birine dönüşmüştü. Estetiklere devam etmek isteyen Yıldız'ın yüzünde yaralar ortaya çıktı.

TikTok fenomeni Gizem Yıldız'ı son dönemde değişimiyle adından söz ettiriyordu.

Amin Reis olarak tanınan Gizem Yıldız ünlendikten sonra estetik yaptırmıştı. "Valla bütün ülkeye amin dedirttik. Sanki dersin oramızı buramızı açtık. Adam akıllı bir amin dedik, bütün ülkeye dert olduk" sözleriyle hatırlanan Gizem Yıldız dudak dolgusu ve burun estetiği yaptırmıştı.

Bir hayli değişen Amin Reis estetiklerine devam etmek isterken başına kötü bir şey geldi.

Dudak ve burun estetiklerinin yanında yaptırdığı dolgularla bambaşka birine dönüşen Gizem Yıldız yüzüne de estetik yaptırmak istedi ama yandı.

TikTok fenomeni Gizem Yıldız' 'Bir şeyi çok iyi anladım, insanlar için süslenmeye hiç gerek yok. Benim cildimde asla böyle şeyler yoktu bakın, bir tane güzellik merkezine gittim. O güzellik merkezi buraya işlem yapacağım dedi ve benim buramı yaktı. Bu şu an geçmiyor biliyor musunuz?' dedi.