Aman dikkat bu takviyeyi içmek ölümcül olabilir! Sağlıklı olayım derken canınızdan olmayın...

Sağlığımızı korumak ve güçlendirmek için vitamin ve minerallerin önemi büyüktür. Günümüzde pek çok kişi vitamin ve mineralleri takviyeyle sağlar. Fakat bu mineral takviyesinin kullanımı, birtakım potansiyel sağlık zararlarını beraberinde getirebilir. Bir taneden bir şey olmaz demeyin ve sağlığınızı riske atmamak için bu habere mutlaka kulak verin...

Kalsiyum, kemiklerin sağlığı, kasların işlevi ve sinir iletimi gibi çeşitli vücut fonksiyonları için hayati bir mineraldir. Özellikle yaş ilerledikçe osteoporozu önlemek ve güçlü kemikleri korumak için önemli bir role sahiptir. Ancak son zamanlarda yapılan bazı araştırmalar, kalsiyum takviyelerinin güvenliği konusunda tartışmalara yol açmıştır, özellikle de bu takviyelerin kalp krizi riskini artırıp artırmadığı üzerine odaklanılmıştır.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? ROK ile Nagehan Alçı arasında sular durulmuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Hastanedeki Reha Muhtar'ın son durumu belli oldu!