Altın alacaklar dikkat! Kuyumcular uyardı: Biz bile anlayamıyoruz...

Düğün sezonu için geri sayım başlarken geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de sahte altın haberleri gelmeye başladı. Piyasada en çok çeyrek altın ve bilezikte sahtecilik yapıldığını söyleyen kuyumcular, sahte altını gerçeğinden ayırmada kendilerinin bile zorlandıklarını söyledi. Vatandaşları sahte altına karşı uyaran kuyumcu esnafı sadece bilindik ve güvenilir yerlerden alınması gerektiğini dile getirdi.

Ramazan Bayramı sonrası düğün sezonunun açılacağı belirtiliyor. Bu sene yaklaşık 1 milyon çift hayatlarını birleştirecek imzayı atmaya hazırlanırken, düğünlerde yaşanan hareketliliğin tüm sektörlerdeki esnafa ve ekonomiye canlılık getirmesi bekleniyor. Bu süreçte düğünlerin artması ve altın fiyatlarında yaşanan yükselişle dolandırıcılar da piyasaya sahte altın sürmekte gecikmedi.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi!