AK Partili vekilin paylaşımı Mehmet Metiner'i kızdırdı: AK Parti’yi giderek amorflaştırıyor

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'nin paylaşımına inanamadı. "Serap Ekmekçi AK Parti milletvekili mi?" diye sordu. Ekmekci'nin, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 99'uncu yıl dönümünü kutlamasını eleştiren Metiner, "AK Parti’nin bu tarz paylaşımlarla CHP’lileşmesi umarım CHP’lilerin de gözlerini yaşartmıştır" dedi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'nin, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 99'uncu yıl dönümünü nedeniyle yaptığı paylaşım eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner'i kızdırdı.

Ekmekci, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 99'uncu yıl dönümünü nedeniyle Kastamonu'da düzenlenen kutlama çektirdii fotoğrafları sosyal medya hesabı X'te "Atatürk'ün Kastamonu'ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 99'uncu seneyi devriyesi... Kortej yürüyüşü ve Cumhuriyet Meydanı'mızdaki etkinlik ile 8 gün sürecek kutlama programımız başladı.. İstiklal ve istikbal yolundaki şehitlerimizi rahmet ile anıyorum" notuyla paylaştı.

AK Parti milletvekili Ekmekci'nin paylaşımı eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner'i kızdırdı. Metiner, Ekmekci'nin paylaşımını alıntılayarak eleştiren bir kullanıcıya verdiği yanıtta, "Serap Ekmekci AK Parti milletvekili mi?" diye sordu.


Metiner daha sonra başka bir sosyal kullanıcısının paylaşımını alıntılayan Metiner, "Hem şapka devrimini sevinçle kutlamak hem de şapka kullanmamak ilginç ötesi bir durum" yorumunu yaptı.

Metiner, şunları yazdı:" Gerçekten Serap Ekmekçi’nin paylaşımı da göz yaşartıcı… AK Parti’nin bu tarz paylaşımlarla CHP’lileşmesi umarım CHP’lilerin de gözlerini yaşartmıştır sevgili Adem!"

Hem şapka devrimini sevinçle kutlamak hem de şapka kullanmamak ilginç ötesi bir durum!

Metiner daha sonra yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı:

"Her yerin AK Parti’si farklı.

AK Partililer farklı, AKP’liler farklı.

Herkes kendine göre bir AK Parti tanımı yapıyor.

Ve herkes kendine göre bir şapka giydirmeye çalışıyor AK Parti’ye.

Her yere göre farklı AK Parti algısı, AK Parti’yi giderek amorflaştırıyor.

Ne her yöreye, ne de herkese göre bir AK Parti olmaz.

AK Parti’nin acilen gidermesi gereken temel sorunu bu bence."