AK Parti’den İstanbul'u kazanmak için flaş hamle! ‘Seçime bir hafta kala…’

AK Partili bir grubun, İBB Başkan adayı Murat Kurum’un seçim kampanyasındaki performansından rahatsız olduğu ve kulislerde partinin seçimi kazanmak için farklı stratejileri devreye sokacağı iddia edildi.

Yerel seçimlere doğru giderken, sonucu en çok merak edilen kentlerin başında İstanbul geliyor. İstanbul'daki yarışın Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum ile CHP'nin adayı mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile arasında geçmesi beklenirken, çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Cumhuriyet'in haberine göre bir grup AK Partilinin Murat Kurum’un performansından rahatsızlığı konuşulmaya devam ederken, kulislerde partinin seçimini kazanmak için hazırlanmış farklı stratejileri olduğu, gelişmelere göre bunları devreye sokacağı ifade edildi.

2019'da kaybettiği İstanbul’u almak için tüm gücüyle yüklenen AKP’nin seçime bir hafta kala “her türlü girişimde bulunacağı ve farklı stratejiler hazırladığı” öne sürüldü.

Öte yandan bazı kurmaylar, 2019 yılında seçimi “rant ekibi” olarak niteledikleri “reisçi ekibin” kaybettirdiği düşüncesinde. Aynı ekibin yine devrede olduğunu belirten AK Partililer, “Bu ekibin ‘her türlü işe’ imza atarak 31 Mart akşamı da seçimi kaybettirebileceğini” değerlendiriyor.