AK Parti İstanbul’da kazan kaynıyor! Protokolde geriye düştü…

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin X hesabından yaptığı paylaşım bomba etkisi yaratmıştı. Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün yaptığı açılışta protokolün gerisine düştü. Açılış töreninden Kabaktepe ile Erdoğan arasında neredeyse 30 metre mesafe bulunması dikkatlerden kaçmadı..

MedyaRadar’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, X hesabından sabah 07:30’da yaptığı ‘’Anladım ki; Bazı insanlar susanı korkak, görmezden geleni aptal, affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar. Oysaki, biz istediğimiz kadar hayatımızdalar. Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar" paylaşım parti içerisinde bomba etkisi yarattı. Kabaktepe’nin bu paylaşımına tepki gösterenler çoğunluktaydı...

ERKAN KANDEMİR VE TEVFİK GÖKSU’YA MESAJ!

Kabaktepe’nin bu mesajı AK Parti içerisinde kime verdiği ise merak konusuydu. MedyaRadar, parti içerisinde yaşanan kavganın detaylarına ulaştı. Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 31 Mart yerel seçimlerden sonra eleştirilerin hedefi haline geldi. Kandemir, seçimlerden sonra yapılan özel toplantılarda özellikle İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin seçim çalışmalarında hep geri planda kaldığını, genele hitap etmediğini dillendirdiği parti içerisinde kısa sürede yayılmaya başladı. Bu konuşmalar Kabaktepe’nin bir hayli canını sıktı. Arkasından İstanbul’da yapılan toplantıda Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun Kabaktepe’ye bağırması ise bardağı taşıran son damla oldu. Önümüzdeki ay başlayacak kongreler öncesinde olası adaylığının önünü kesmek için kulis faaliyetlerinden dolayı rahatsızlık duyan Kabaktepe, X hesabından ‘’Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar’’ paylaşımıyla gözdağı verdi.

PROTOKOLDE GERİYE DÜŞTÜ, ERKEN AYRILDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Başakşehir’de ‘’Geleceğin yıldızları Başakşehir’de parlıyor’ sloganıyla Başakşehir Akademi’nin açılışına katıldı. Açılışa TFF Başkanı İbrahim Haxıosmanoğlu, Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Başakşehir Spor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Ak Partili belediye başkanları katıldı. Normal protokolde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok yakın olması gereken İl Başkanı Kabaktepe’nin bir hayli uzakta oturması dikkatlerden kaçmadı. Açılışta, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun da bir hayli gerisine düşen Kabaktepe’nin program bitmeden salondan ayrıldığı öğrenildi.