AHMET HAKAN'DAN 'HAYDİ GEL BİZİMLE OL'UN 4 KADININA HANGİ ELEŞTİRİLER GELDİ?..

Ahmet Hakan, CNN Türk ekranında yaşanan bel altı esprileri ve 4 kadının(Müjde Ar,Pınar Kür,Aysun Kayacı,Çiğdem Anad) hissettirdiklerini yorumladı.

Dört kadın hususunda


MÜJDE AR: Sevgili "Adı Vasfiye"miz Müjde Ar, sonunda "Ah şu Müjde yok mu? Çok çılgın kadın canım çok" şeklinde selamlanan bir performansla hayatımıza yeniden girdi. Girsin, sorun değil. Ama birilerinin Müjde Ar´a, "Çılgın kadınlar" konusunun Aysel Gürel ile birlikte bittiğini söylemesi gerekir. Eğer Müjde Ar´ınki bir "anne kompleksi"nden kaynaklanmıyorsa, hiçbir çılgının Aysel Gürel´i geçmesinin söz konusu bile olmadığını belirtmeliyim. Ayrıca Müjde Ar´ın televizyon stratejisi açısından da mühim bir hata yaptığını söyleyeyim: Daha ilk programda düzeyi "Benim gazoz kapağımı Bedri açtı" noktasına kadar geriletirseniz, "Daha fazla! Daha fazla!" diye beklenti içine giren seyirciye, bundan sonraki programlarda ne verebilirsiniz ki? Neyse... Belki de Müjde Ar´ın, "Benim gazoz kapağımı Bedri açtı"ya rahmet okutacak başka cümleleri de vardır.


PINAR KÜR: Gençliğimde iki kadını pek bir merak ederdim: İkinci Yeni´nin yengesi Tomris Uyar ile kadın romancıların en cool´u Pınar Kür´ü. Tomris Uyar´ı kaybettik. Galiba "Haydi Gel Benimle Ol" programıyla Pınar Kür´ü de kaybetmiş olduk. Başımız sağ olsun.


AYSUN KAYACI: "Bunun bunların arasında ne işi var" baskısı kızcağız üzerinde belli bir gerilim yaratmış olacak ki, biraz çekingen kaldı ilk programda. Oysa çekinmesine hiç gerek yoktu. Sonuçta "İnsanlığın sırrının açıklandığı filozofik bir program" değil ki bu. "Gazoz" ile "keçiboynuzu" muhabbeti de Aysun´un düzeyini zorlamayacağına göre... Yani Aysun´a haksızlık yapılmasın derim.


ÇİĞDEM ANAD: Ciddi bir habercinin "Yahu ne kadar gerilersem sorun çıkmaz" tedirginliğini yaşaması doğaldır. Bu yüzden Çiğdem Anad´ın, programdaki "Şaka öldüren" çıkışlarına kafayı takmamak gerekir. Bundan sonraki programlarda o da yeni pozisyonunu daha bir benimseyecektir. Yani endişeye mahal yoktur.