Ahmet Ercanlar’dan Serhat Akın için olay sözler! "Ayağından vurulmuş, ölmemiş ya"

Silahlı saldırıya uğrayarak topuğundan vurulan eski Fenerbahçe futbolcu Serhat Akın kendisini hedef gösteren dört ismi açıkladı. Akın'ın işaret ettiği isimlerden birinin yorumcu Ahmet Ercanlar katıldığı programda tartışma yaratan açıklamalarda bulundu.

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından iki farklı ameliyat geçirdi. Hastanede tedavisi devam eden Akın, saldırıya dair ifadesinde, YouTube'da yorumculuk yapan dört kişinin kendisini hedef gösterdiğini belirtti. Akın'ın ifadesinde Murat Aşık, Ahmet Ercanlar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Can Arat'ın isimleri yer aldı.

Olay sonrası, kamuoyunda büyük ses getiren bir diğer gelişme ise Ahmet Ercanlar'ın LUE TV'deki açıklamaları oldu. Serhat Akın'ın kendisini hedef gösterdiğini belirttiği Ercanlar, canlı yayında sert bir çıkış yaparak Akın’ın Fenerbahçeli değil, Galatasaraylı olduğunu iddia etti. Ercanlar, "Serhat Akın, Fenerbahçe efsanesi değildir. Vurulmuşsa ne yapayım, sağlıklı, ölmemiş ya. Sport Digitale kanalına Galatasaraylıları çekmek için alınmış bir isimdir" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu açıklamalar, Fenerbahçe camiasında ve spor dünyasında büyük tartışmalara yol açtı. Serhat Akın’ın ifadesinin ardından Ahmet Ercanlar’ın sert tepkisi, olayın daha da derinleşeceğinin sinyallerini verdi.