AGB BAHANE REYTİNG ŞAHANE!.. ÇILGIN KANAL YİNE AGB´Yİ KIZDIRACAK!..

AGB´yi Ti´ye alan ilk dizi olan Çılgın Kanal bu akşamki bölümünde ilişki uzmanlarıyla reyting peşine düşüyor!

Televizyon dünyasını ve AGB´yi ti´ye alan, 3 harf kuralı olan AGD ile yani "AZİM, GÜÇ, DİSİPLİN" askeri disipliniyle yönetilen ÇILGIN KANAL´ın Çarşamba akşamı yayınlanacak bölümünde reyting savaşı iyice kızışıyor. Kanalda reytingler iyice düşünce Albay Kemal AGD´yi bozanlara sert bir uyarıda bulunuyor. Deniz´in programı, Yıldırım´ı sollayınca Yıldırım Show´una, Baydar Sümen´i konuk etmeye karar veriyor.


AGB BAHANE REYTİNG ŞAHANE


AGB ile dalga geçen, ekranların en cesur sitcom´u Çılgın Kanal bu haftaki bölümünde de reytingleri yükseltebilmek ve ilk 100 program arasına girebilmek için her yolu denemeye devam ediyor. Deniz´in programı kanalın en iyi reytingini alınca Yıldırım çığırından çıkıyor ve parlak bir fikir buluyor; Baydar Sümen´i Yıldırım Show´a konuk etmek! Hıdır, Baydar Sümen´in geleceğini öğrenince büyük sorununu ona gizlice açmayı düşünür. Deniz´in programı, karısını arayan bir izleyici tarafından silahlı baskına uğrar. Çılgın Kanal tarihinde ilk kez ilk 100 program arasında 100´üncü olmayı başaracaktır!


Televizyon dünyasına komik bir bakış atan, reyting savaşlarını ti´ye alan ilk ve tek sit-com Çılgın Kanal´daki tüm karakterlerin ayrı bir hayran kitlesi oluştu. Başrollerde yer alan Buket Dereoğlu, Murat Serezli ve Cihat Tamer´in usta oyunculuklarının yanında ; Çaycı Hıdır rolüyle Aytaç Ağırlar, Haber Spikeri Ersin rolüyle Berat Yenilmez, Spor Spikeri Cemil rolüyle Timur Ölkebaş, Kanalın sonradan görme sahibi Bekir rolüyle Murat Çağlar, Yıldırım´ın güzel asistanı Seçil rolüyle Burcu Günay, Konuk Korodinatörü Bilge rolüyle Turgut Tunçalp, sakar Asistan Şule rolüyle Selin Zafertepe, Nimet rolüyle Sibel Yıldırım, Haber Editörü Duygu rolüyle Elif Şanlı Çılgın Kanal´ın en sevilen karakterleri olarak ön plana çıkıyorlar.