4 KİLO TUTKAL 10 KİLO ASETONDAN YARATILAN KAHRAMAN!.... RECEP İVEDİK İŞTE BÖYLE YARATILDI!....(VİDEO)....

Şahan Gökbakar, 22 Şubat'ta sinema filmi de gösterime girecek olan Recep İvedik karekterini ve filmin çekim aşamalarını anlattı.

'Recep İvedik' karekterinin yaratıcısı olan komedyen Şahan Gökbakar, filmi ve özel hayatı ile ilgili bilinmeyenleri 'Star Cumartesi'ye anlattı.

Artık pencere kenarında oturmuyor, sepetini aşağı sarkıtmıyor. Ama hala her yerinden kıl fışkırıyor, her zamanki gibi kaba ve patavatsız. Şahan Gökbakar´ın skeçlerinden doğan ve 22 Şubat´ta gösterime girecek olan Recep İvedik filmi kırıp geçireceğe benziyor. Gökbakar tek kaşlı kahramanı için `O, en agresif komiklerden biri´ diyor

Şahan Gökbakar´ın yeni sinema filmi Recep İvedik hakkında bilgi verelim: Film 22 Şubat´ta vizyona giriyor. Filmin fragmanını internette sekiz günde 1 milyon 300 bin kişi izledi. Bunlara bakarak filmin gişe rekorları kuracağı düşünülüyor. Bu kısacık tanıtımda mağazadan aldığı gömleğin etiketini çıkarmayı bile düşünmeyen, ayakkabının arkasına basarak yürüyen, züccaciye dükkanına giren fil gibi her şeyi kırıp döken, gözünün tutmadığı insanları tokatlamaktan çekinmeyen Recep İvedik´in Antalya´da yaşadığı maceralar anlatılıyor. Hakan Bilgin, Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen´in rol aldığı filmi Şahan´ın kardeşi Togan Gökbakar yönetti.

Recep İvedik karakteri Gökbakar´ın uzun bir süre önce yarattığı bir kahramandı. Kim 500 Bin İstemez Ki? yarışmasında sunucuya `Gonuşma layn!´ diyecek kadar agresif, kazandığı yüklüce miktarı kabul etmeyecek kadar gururlu bir adam olan Recep İvedik ve Şahan Gökbakar´ı konuştuk...

Filmin fragmanı yayınlanalı sekiz gün oldu ve internette 1 milyon 300 bin kişi izledi. Bu kadar kişinin izlemesi sizi şaşırttı mı?

Tabii ki şaşırttı. Filmlerin fragmanlarının internete koyma furyasının başladığı günden bu yana ilk kez böyle bir rekor oluyor.

Recep İvedik karakteri nasıl ortaya çıktı?

Recep İvedik televizyonda gördüklerimin bir karmasıydı sanki. Recep İvedik TV8´deki programda haber bültenimizin ilk haberiydi. Bir haber vardı, adamın biri pencere kenarında oturup üst kattaki komşusunu sepetinden çekip düşürmüştü.

İnsanların sinirlendiği anlar bana çok komik gelir. Recep İvedik sinirli bir karakter. Her konuda fikri olan bir kıro.

Böyle bir haberi kullanayım dedim. Tek kaş yaptım, saçları öne taradım, kıllı olup böyle bir model oluşturdum ve çok güldü insanlar. Halime ile çıktı sonra, yarışmaya soktuk. Skeçler internette rekor kırdı. Ondan sonra bir film yapalım dedik.

Skeçlerde sevilen birçok kahraman vardı. Recep İvedik´in seçilme nedeni neydi?

Bütün kahramanlarım agresif komik. En agresif komik Recep İvedik´ti. İnsanların sinirlendiği anlar bana çok komik gelir. Recep İvedik de böyle bir karakter ama o insanların birbiri hakkında düşündüğü ama söyleyemediği bir toplumda hep düşündüğünü söylüyor. Her konuda fikri olan bir kıro.

Çekimler nasıldı?

Çekimler bir ay sürdü. İlk dört günü İstanbul´daydı sonra Antalya´ya gittik. Tek zorluğu skeçlerde beş dakika yapıyordum bu tiplemeyi. Filmde bir ay boyunca her gün yapıp aynı adamı hep bıraktığım yerde bulmak zordu. Üç dört kez karakterden çıktığım oldu.

Nasıl, anlamadım?

Kaydı yani... Karakter kaydı. Oynarken başka bir yere gitti karakter. `Recep İvedik böyle demez abi ya´ olduk bazen. Sette çok doğaçlama yaptım. Kıllar canımı çok sıktı. Bir aya yakın bana her gün kıl yapıştırıldı. Her gün o kıllar asetonlarla çıkarılmaya çalışıldı. Feci bir şeydi. 4KİLOYAyakın y