30 yaşında aşı olan Bensu Soral oturduğu yerden 32 bin TL kazandı

Sözlüklerde ‘Bensu Soral’ın Türkiye’nin en güzel kadını olması’ gibi konu başlıkları var. Bu kadar güzel olarak adlandırılıp insanların üzerine görüşler döktürmesi ne hissettiriyor? 

Nedenini anlamıyorum. Çünkü etrafta çok sayıda güzel kız var. Ama tabii ki iyi hissettiriyor insana bu tür şeyleri görmek, duymak. Özgüven sağlıyor. Ekran önünde de olsak, bizlerin de bu özgüvene ihtiyacımız olabiliyor. Fakat bir taraftan da ağır bir şey bu.

Neden?

Hep güzel görünmek zorundaymış gibi hissediyordum. Oysa ben model, manken değilim, oyuncuyum ve bu nedenle güzel olmak zorunda değilim. Artık güzellik kavramını başkaları için değil, kendi özgüvenim içinde değerlendirmeye başladım.

Yanak yağlarını aldırdığın doğru mu?

Hayır, aslında iki sene önce falan yaptırmayı düşünmüştüm. Bilen kişilere danıştım, “Sakın yaptırma daha senin yüz hatların oturmadı, pişman olursun” dediler. Ben de yaptırmadım. Zamanla gerçekten yanaklarım gitti, eridi.

Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Galatasaray'dan Kadıköy çimlerinde şok hareket Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia!